/ Nieuws / Collega Priscilla schrijft mee aan boek ‘Kleuterklas met een hoek af’

Collega Priscilla schrijft mee aan boek ‘Kleuterklas met een hoek af’

11 dagen geleden in Nieuws

In dit nieuwsbericht

Wil je jouw kleuterklas omtoveren tot een krachtige leeromgeving waar kinderen elke dag geïnspireerd worden? Dan is er goed nieuws! Het nieuwe boek Kleuterklas met een Hoek Af, geschreven door een team van ervaren auteurs, waaronder onze eigen collega Priscilla Smullenberghs, biedt een schat aan tips en inzichten om jouw klas op een creatieve en stimulerende manier in te richten.

Nieuwsbericht delen
Teaser image

Kleuterklas met een Hoek Af is het resultaat van een samenwerking tussen onderwijs- en designexperten uit Vlaanderen en Nederland. Onder leiding van Tina Depoorter, Maai Huyse, Inge Nuyens, Leen Rosiers, Céline Sercu, Monique Smeets en Priscilla Smullenberghs, werd een praktisch handboek gecreëerd dat theorie en praktijk naadloos met elkaar verbindt. Het boek biedt tien cruciale hefbomen die je onmiddellijk kunt toepassen om jouw klasomgeving te transformeren.

Kleuters hebben een omgeving nodig die hen uitdaagt, inspireert en ruimte biedt voor hun natuurlijke nieuwsgierigheid. Dit boek geeft concrete handvatten om je klas zo in te richten dat kinderen hun wereld op hun eigen manier kunnen ontdekken. Denk aan het flexibel inrichten van hoeken, het creëren van ruimte voor eigen initiatieven van kleuters, of zelfs het letterlijk 'uit de muren breken' van je klaslokaal.

Ontmoet de auteurs tijdens de officiële boeklancering

Benieuwd naar de visie achter het boek? Op vrijdag 4 oktober organiseert Dox een inspirerende namiddag waarin je niet alleen de kans krijgt om meer te leren over de inhoud van het boek, maar ook om in gesprek te gaan met enkele van de auteurs. De dag wordt afgesloten met koffie en taart, de perfecte gelegenheid om na te praten met collega’s en ideeën uit te wisselen. We hopen je daar te zien!

  • Datum: vrijdag 4 oktober
  • Programma: 14.00u – 17.00u
  • Locatie: Dox Interieur Concepten, Antwerpsesteenweg 501A, 2500 Lier. Kom je met de trein? Geen probleem! Dox voorziet een shuttle-service vanuit het station van Lier.

11 dagen geleden in Nieuws